مقالات تحقیقاتی و پایان نامه – فصل سوم – پایان نامه های کارشناسی ارشد |
بررسی عوامل فرهنگی گرایش زنان به ورزش در تهران عنوان تحقیق جعفری در سال ۱۳۸۰ بود. بانوان مورد بررسی در این تحقیق علل روی آوردن خود به ورزش را، اهمیت دادن به سلامت جسمی، روانی و تناسب اندام و فارغ شدن از شرایط کاری در منزل اظهار داشتند. همچنین آنان، محدودیتهای فرهنگی و اجتماعی زنان برای شرکت در مسابقات و فعالیتهای ورزشی عمومی و عدم اطلاع رسانی عمومی مناسب درباره ورزشهای همگانی را از مهمترین عوامل عدم گرایش بانوان به فعالیتهای ورزشی همگانی عنوان کردند.
در تحقیقی که مظفری با عنوان «شناخت گرایش و نگرش مردم نسبت به تربیت بدنی و ورزش » در سطح ایران در سال ۱۳۸۱ انجام داد، مهمترین نتایج به دست آمده در مورد علل گرایش مردم به ورزش به ترتیب کسب شادابی، تقویت جسم و روان، تقویت اعتماد به نفس و رسیدن رفتار و اخلاق نیکو و علل عدم گرایش به فعالیتهای ورزشی به ترتیب، عقب ماندن از کارهای روزانه، در دسترس نبودن مکانهای ورزش، عادت نداشتن به ورزش، تنبلی و بیحوصلگی و مشکلات مالی اظهار شد.
بررسی رابطه بین قشربندی اجتماعی- اقتصادی ورزش همگانی در شهر تهران عنوان تحقیقی بود که توسط اسماعیلی در سال ۱۳۸۰ با هدف بررسی میزان شرکت طبقات کمدرآمد، متوسط و پردرآمد در ورزشهای همگانی و نگرش آنان به این نوع ورزش و بررسی عوامل مخل مشارکت اقشار جامعه در فعالیتهای ورزش همگانی انجام گرفت. نتایج این تحقیق نشان داد بین وضعیت اقتصادی خانواده ها و فعالیتهای ورزش همگانی مردان و نگرش آنان نسبت به این نوع ورزش رابطه معنیداری وجود ندارد، ولی بین وضعیت اقتصادی خانواده با فعالیت ورزش همگانی زنان رابطه معنی داری وجود دارد، اما با نگرش آنان به این نوع ورزش رابطه معنیداری وجود ندارد.
شیخی در دومین کنگره خاورمیانهای ایچ در سال ۱۳۸۲، با ارائه خود با عنوان «تحولات فرهنگی و نیاز به ورزش در بین جوانان ایرانی» با تأکید بر دختران، اظهار داشت نیاز به ورزش یکی از وسایل گذراندن اوقات فراغت برای جوانان است که جمعیت آنان همواره روبه رشد است. این نیاز، نیازی پنهان است که اگر به عنوان نیازی آشکار و عینی شناسایی نشود، پیامدهای جبران ناپذیری خواهد داشت. وی در این مقاله به ضرورت پاسخگویی مسئولان کشور به چنین نیازهایی از راه سرمایه گذاری در زمینههای جامعهشناختی، تسهیلاتی و گسترش فضاهای ورزشی اشاره کرد.
در پژوهشی که مرکز تحقیقات صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران در سال ۱۳۷۵ با عنوان «نظر سنجی از مردم تهران درباره طرح پیشنهادی همگانی کردن ورزش» انجام داد، مشخص شد که بیش از ۷۰ درصد پاسخگویان از این طرح استقبال کردند. دلایل عدم رضایت پاسخگویان، کمبود امکانات و وسایل ورزشی، کوچک بودن فضاهای ورزشی و شلوغ بودن آن ها، نبود مربی با تجربه و گران بودن حق عضویتها اظهار شده بود. از سوی دیگر افزایش امکانات و وسایل ورزشی، افزایش مراکز و باشگاهها، تبلیغ و تشویق بیشتر مردم و دریافت نظرهای مردم از جمله پیشنهادهای پاسخگویان این طرح برای بهتر اجرا شدن طرح همگانی کردن ورزش بود.
«بررسی انگیزه های افراد شرکت کننده در ورزشهای همگانی شهر تهران» عنوان تحقیقی بود که رمضانی در سال ۱۳۷۲ با هدف شناسایی، دستهبندی و مقایسه انگیزه های گرایش افراد به ورزشهای همگانی را به ترتیب به این قرار عنوان کرد: کسب نشاط و احساس لذت، مصونیت از بیماریها، کم خطر بودن ورزشهای همگانی نسبت به ورزشهای قهرمانی، تناسب اندام، شرکت در فعالیتهای اجتماعی، گریز از مشکلات زندگی شخصی، پر کردن اوقات فراغت، همراه بودن ورزشهای همگانی با فضاهای سبز در پارکها و سرانجام تشویق و تبلیغ رسانه های گروهی. در این تحقیق انگیزه های مردان نسبت به شرکت در فعالیتهای ورزشی، قویتر از زنان مشاهده شد.
فصل سوم
روششناسی پژوهش
مقدمه
تحقیق را میتوان تلاشی منظم و سازمان یافته برای بررسی مسئله ای خاص که به یک راه حل نیاز دارد توصیف کرد و شامل گامهایی است که طراحی و پیگیری میشوند تا پاسخهایی برای مسئله مورد علاقه ما در محیط کاری به دست آید. تحقیق مستلزم یک رشته فعالیتهایی است که به درستی اندیشیده شدهاند و به دقت به اجرا درمی آیند و در نهایت این امکان را برای ما فراهم میکنند که بدانیم مشکلات سازمانی را چگونه حل نموده یا به حداقل برسانیم. از این رو تحقیق دربردارندهی فرایندهای جستجو، بررسی، آزمودن و آزمایش است. این فرایندها را باید به طور منظم، به دقت، منتقدانه، عینی و منطقی اجرا نمود. نتیجه نهایی شامل کشف واقعیات جدیدی است که به ما کمک میکند تا با مشکل موجود برخورد کنیم. تحقیق را به دو منظور میتوان انجام داد، اول حل مشکلاتی که در حال حاضر وجود دارند و دوم افزودن به مجموعه دانش بشری در زمینهی خاصی که محقق انتخاب نموده است. در مورد اول تحقیقات را کاربردی مینامیم و در مورد دوم تحقیقات بنیادی، پایهای یا محض نامیده میشوند، یافته های تحقیق محض به افزایش دانش در زمینههای مختلف مدیریت کمک میکند(سکاران،۱۳۸۸).
در این فصل از گزارش تحقیق به بررسی ویژگیهای روش شناختی تحقیق میپردازیم و اطلاعاتی را در زمینهی روش انجام تحقیق، جامعه آماری، حجم نمونه، شیوه نمونه گیری، ابزار گردآوری اطلاعات و همچنین روشهای تجزیه و تحلیل اطلاعات بیان مینماییم.
فرضیهها یا سؤالهای تحقیق
سوال اصلی
مدل کسب و کار برای باشگاههای ورزشی دربرگیرندهی چه حوزه هایی میباشد؟
سوالات فرعی
حوزه محصول مدل کسب و کار باشگاههای ورزشی شامل چه مواردی میباشد؟
حوزه مالی مدل کسب و کار باشگاههای ورزشی شامل چه مواردی میباشد؟
حوزه زیر ساختار مدل کسب و کار باشگاههای ورزشی شامل چه مواردی میباشد؟
حوزه مشتری مدل کسب و کار باشگاههای ورزشی شامل چه مواردی میباشد؟
جامعه آماری
جامعه آماری تحقیق حاضر را مدیران کلیه باشگاههای ورزشی بانوان مستقر در شرق و شمال تهران تشکیل میدهند. تعداد کل باشگاه ها در منطقه شرق تهران ۵۶۰ مورد و در منطقه شمال تهران ۷۲۰ مورد شناسایی گردیدند. این تعداد شامل کلیه ی باشگاه های رزمی، بدنسازی، ورزشهای همراه با توپ از جمله بسکتبال، والیبال، فوتبال، هندبال، باشگاه های دو میدانی و آمادگی جسمانی میباشد.
نمونه آماری تحقیق
در این تحقیق مدیران باشگاههای شرق و شمال تهران که مورد مصاحبه قرار گرفتند نمونه تحقیق میباشند که در این خصوص اولویت بر مدیرانی بود که خود صاحب باشگاه بودند و نه کارمند باشگاه. کل تعداد جامعه شامل ۱۲۸۰ باشگاه بود که از این میان ۱۱ باشگاه با روش گلوله برفی انتخاب گردیده و نمونه آماری تحقیق قرار گرفتند. لازم به ذکر است که تمامی باشگاه های منتخب توسط صاحبان، سهامداران و افراد ذینفع اداره می گردیدند و حداقل ۵ سال سابقه ی فعالیت داشتند که تجربیات لازم برای پاسخ به سوالات این پژوهش را دارا باشند.
فرم در حال بارگذاری ...
[چهارشنبه 1401-09-30] [ 04:15:00 ب.ظ ]
|