رعنایی کردشولی و یاری بوزنجانی (۱۳۹۱) پژوهشی با عنوان بررسی تأثیر آمیخته بازاریابی سبز بر تصمیم خرید سبز مصرف‌کنندگان – مطالعه موردی: مصرف‌کنندگان محصولات لبنی شرکت پگاه در شهرستان شیراز انجام دادند. این پژوهش با هدف بررسی نگرش مصرف‌کنندگان نسبت به آمیخته بازاریابی سبز و تأثیر آن بر تصمیم خرید سبز مصرف‌کنندگان محصولات لبنی شرکت پگاه فارس صورت گرفته است. در پایان با بهره گرفتن از مدل معادلات ساختاری به بررسی فرضیات تحقیق پرداخته شد و مشخص گردید، هر یک از ابعاد تبلیغ، توزیع و قیمت آمیخته بازاریابی سبز بر خرید سبز مصرف‌کننده اثر مثبت و معناداری دارند، در حالی که محصول سبز بر خرید سبز مصرف‌کنندگان دارای تأثیر منفی و غیر معنی‌داری است.

خلیل و حقیقی (۱۳۹۰) پژوهشی تحت عنوان ﺑﺮرﺳﯽ ﺟﺎﯾﮕﺎه ﺑﺎزارﯾﺎﺑﯽ ﺳﺒﺰ در رﻓﺘﺎر ﺧﺮﯾﺪ مصرف‌کنندگان ارائه نمودند. این پژوهش ﺑﻪ دﻧﺒﺎل آﮔﺎﻫﯽ از ﺳﻄﺢ ﺣﺴﺎﺳﯿﺖ ﻣﺼﺮفﮐﻨﻨﺪﮔﺎن ﺑﻪ مسائل زﯾﺴﺖ ﻣﺤﯿﻄﯽ، ﻣﯿﺰان ﻣﺸﺎرﮐﺖ در برنامه های اﺟﺘﻤﺎﻋﯽ ﻣﺮﺗﺒﻂ ﺑﺎ ﺑﺎزارﯾﺎﺑﯽ ﺳﺒﺰ و ﺳﻄﺢ توجه و رعایت ﻣﺴﺎیل زﯾﺴﺖ ﻣﺤﯿﻄﯽ در ﻣﺼﺎرف ﺧﻮد بوده است. ﺟﺎﻣﻌﻪ ﻣﻮرد ﺑﺮرﺳﯽ داﻧﺸﺠﻮﯾﺎن داﻧﺸﮕﺎه ﺗﻬﺮان (ﭘﺮدﯾﺲ ﻗﻢ) و ﺣﺠﻢ ﻧﻤﻮﻧﻪ ۹۰ ﻧﻔﺮ ﺗﻌﯿﯿﻦ ﮔﺮدﯾﺪ. نتایج ﺑـﻪ دست آﻣـﺪه حکایت از آن داشت ﮐﻪ ﻣﺼﺮفﮐﻨﻨﺪﮔﺎن ﺑﻪ ﻣﺤﯿﻂ زﯾﺴﺖ و مسائل ﻧﺎﺷﯽ از آن ﺣﺴﺎﺳﯿﺖ داﺷﺘﻪ و ﺑﻪ برنامه ها و طرح‌های اﺟﺘﻤﺎﻋﯽ ﻣﺮﺗﺒﻂ ﺑﺎ ﺑﺎزارﯾﺎﺑﯽ ﺳﺒﺰ ﺗﻮﺟﻪ ﻧﻤﻮده و در آن‌ ها ﻣﺸﺎرﮐﺖ می‌نمایند؛ اﻣﺎ در رﻓﺘﺎر ﺧﺮﯾﺪ ﺧﻮد مسائل زﯾﺴﺖ ﻣﺤﯿﻄﯽ را در ﻧﻈﺮ ﻧﻤﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.

رمضانیان و همکاران (۱۳۸۹) پژوهشی تحت عنوان اثر آمیخته بازاریابی سبز بر فرایند تصمیم‌گیری خرید مصرف‌کنندگان (مطالعه موردی: مصرف‌کنندگان خانگی لامپ کم‌مصرف شهر رشت) ارائه نمودند. این پژوهش با هدف بررسی تأثیر آمیخته بازاریابی سبز بر فرایند تصمیم‌گیری خرید مصرف‌کنندگان خانگی لامپ کم‌مصرف انجام گرفته است. جامعه آماری این پژوهش خانوارهای شهر رشت بود که از این جامعه به روش نمونه‌گیری خوشه‌ای، در سه منطقه شهرداری، نمونه‌ای به حجم ۴۰۰ نفر متشکل از افراد تصمیم گیر خانوار برای خرید این کالای سبز انتخاب شد. پس از تشریح پایه های نظری و پژوهشی مربوط به بازاریابی سبز و فرایند تصمیم‌گیری خرید مصرف‌کننده، به منظور بررسی این رابطه از چهارعنصر آمیخته بازاریابی سبز (محصول، قیمت، توزیع، ترفیع) استفاده و هر یک از این عناصر نیز با بهره گرفتن از متغیرهایی تعریف شد. پس از جمع‌ آوری داده ها با بهره گرفتن از مصاحبه و توزیع پرسشنامه، برای اندازه‌گیری متغیرها، اقدام به ارائه یک مدل معادلات ساختاری شد. در پایان مشخص شد، بین هر یک از عناصر آمیخته بازاریابی سبز و فرایند تصمیم‌گیری خرید مصرف‌کنندگان، رابطه مثبت معناداری وجود دارد؛ همچنین مشخص شد بین عناصر آمیخته بازاریابی سبز روابط معناداری وجود دارد.

۲-۵- خلاصه فصل

در این فصل از پژوهش به مرور ادبیات و پیشینه پژوهش پرداخته شد. ابتدا به بیان ادبیات حول محور استراتژی بازاریابی ،بازاریابی سبز ،منابع سازمانی ،مؤلفه‌ های منابع سازمانی ، قابلیت سازمانی ‌و تئوری های مربوط به آن پرداخته شد. در نهایت پژوهش های پیشین در این زمینه در سطح داخلی وخارجی مورد بررسی قرار گرفتند.

فصل سوم

روش تحقیق

    1. Polonsky ↑

    1. Solomon & Stuart ↑

    1. Cateora & Granham ↑

    1. Zigmoun & Damico ↑

    1. Bovee & Thill ↑

    1. Fraj et al ↑

    1. Kotler & Armestrong ↑

    1. Pride & Ferrell ↑

    1. Kotab & Helsen ↑

    1. Polonsky & Rosenberger ↑

    1. Enterprise Resource ↑

    1. Grant ↑

    1. Physical Resources ↑

    1. Financial Resources ↑

    1. Experimental Resources ↑

    1. Organizational Capability ↑

    1. Perspective ↑

    1. Relations Organization ↑

    1. Technology Organization ↑

    1. Daft ↑

    1. Peter sange et al ↑

    1. David ↑

    1. Lee ↑

    1. Chan et al ↑

    1. Exxon ↑

    1. Peattie & Andrew ↑

    1. Darning ↑

    1. Environmental Protection Agency ↑

    1. Porter ↑

    1. Penrose ↑

    1. Wernerfelt ↑

    1. Prahalad &Hamel ↑

    1. Conner ↑

    1. Amit & Schoemaker ↑

    1. Lado & Weelson ↑

    1. Hall ↑

    1. Mahoney & pandian ↑

    1. Wheelen & Hunger ↑

    1. Barney ↑

    1. Grant ↑

    1. Porter ↑

    1. Fahy & Smithee ↑

    1. Schuler & MacMillan ↑

    1. Blanchard ↑

    1. Singla et al ↑

    1. Haunstein ↑

    1. Kupper & Palthe ↑

    1. Moyer ↑

    1. Sanchez et al ↑

    1. Co-Opreation ↑

    1. Tan et al ↑

    1. Lia et al ↑

    1. Basou & Write ↑

    1. Moberg et al ↑

    1. Leonidas et al ↑

    1. Richey et al ↑

    1. Chan ↑

    1. Hing et al ↑

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...