ماده ۳) وظایف انجمن:

١- تهیه و تدوین آیین نامه نحوه فعالیت انجمن ، ‌بر اساس قوانین و مقررات فدراسیون ورزش‌های همگانی .

۲- برنامه ریزی و هدایت فعالیت های صنعت گردشگری ورزشی درسطح کشور.

۳- فعال سازی کمیته های گردشگری ورزشی در کشور ( تحت نظارت ادارات کل ورزش و جوانان ، هیات های ورزش های همگانی ).

۴- ارائه آگاهی وآموزش های لازم درسطح جامعه ازطریق تبلیغات ( جراید و رسانه ها )، به منظور آشنا کردن عموم مردم با اثرات گردش، همراه با ورزش و حفاظت ازمحیط زیست .

۵- جذب وعضو گیری علاقه مندان به امرگردشگری ورزشی و سازماندهی آن ها.

۶- برگزاری دوره های آموزشی گردشگری ورزشی ( دوره های آموزش راهنمایان، دوره های مدیریت، کلاس های مربیگری، کارگاه های آموزشی، کلاس های توجیه و… ) به صورت تخصصی و به منظورارتقاء سطح کیفی واستاندارد سازی درحوزه صنعت گردشگری ورزشی ، با اهداء گواهی شرکت در دوره .

۷- برگزاری اردوها وتورهای گردشگری ورزشی به صورت تخصصی، با بهره جوئی ازمتخصصین امر ( مدیران ، راهنمایان و مربیان دارای گواهی از انجمن ):

الف: برگزاری اردوها و تورهای گردشگری ورزشی درسطح کشور و خارج از کشور( مناطق مختلف سیاحتی ، تفریحی ، زیارتی ، باستانی همراه با فعالیت های ورزشی ).

ب: برگزاری اردو و تورهای گردشگری ورزشی ، به منظور دیدار ازمسابقات و رویدادهای ورزشی ، درسطح کشور وخارج از کشور.

ج: برگزاری اردو و تورهای گردشگری ورزشی ، به منظور بازدید ازاماکن ورزشی درسطح کشور و خارج ‌از کشور.

د: برگزاری اردو و تورهای گردشگری ورزشی ، به منظورآشنایی با رشته‌های مختلف ورزشی درسطح کشور و خارج از کشور.

ه: برگزاری اردو و تورهای گردشگری ورزشی ، به منظوردیدار از افراد شاخص در ورزش ایران و جهان.

و: برگزاری اردو و تورهای گردشگری ورزشی در کشور برای علاقه مندان خارجی ، به منظور جذب توریست و رونق صنعت گردشگری ورزشی درکشور.

۸- عقد قرارداد همکاری با مؤسسات ، شرکت ها ، سازمان ها ‌و مراکز آموزشی مرتبط با اهداف انجمن ، به منظور برگزاری دوره های آموزشی ( دوره های آموزش راهنمایان، دوره های مدیریت، کلاس های مربیگری، کارگاه های آموزشی، کلاس های توجیه … ) با اهداء گواهی شرکت در دوره .

۹- عقد قرارداد همکاری با دفاترخدمات مسافرتی ،آژانس ها ی مسافرتی ، مؤسسات، شرکت ها،مراکزامورگردشگری و… درجهت اجرای برنامه ها .

۱۰- ایجاد تعامل ‌و همکاری با سازمان میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری ،سازمان فنی و حرفه ای ، سازمان هواپیمایی کشور ، سازمان حج و زیارت ، درجهت اجرای برنامه ها.

۱۱- عقد قرارداد همکاری با هتل ها ، مراکز اسکان ، رستوران‌ها، مراکزتفریحی ، ورزشی ، گردشگری، آثار باستانی و فرهنگی … درجهت اجرای برنامه ها.

۱۲- عقد قرارداد همکاری با شرکت های حمل ونقل ( زمینی، هوائی، دریایی ) وشرکت های قطار ( رجا ، سیمرغ ، بنیاد و… ) به منظوراستفاده از تسهیلات ویژه ، برای گردشگران ورزشی.

۱۳- عقد قرارداد همکاری با ادارات ، ارگان ها ونهادهای مرتبط با اهداف انجمن به منظور اجرای برنامه ها.

۱۴- برگزاری و حضور درنمایشگاه ، جشنواره ، سمینار و گردهمائی های گردشگری و گردشگری ورزشی در کشور و بین الملل.

۱۵- تهیه ، تدوین وچاپ بروشور، پوستر، جزوات تخصصی ، فیلم وکتب مرتبط به فعالیت های گردشگری ورزشی .

۱۶- تهیه بانک اطلاعاتی از آمار مسئولین واعضاء انجمن درسطح کشور.

۱۷- صدورکارت عضویت انجمن برای مسئولین و اعضاء انجمن.

۱۸- تهیه و ارائه بیلان وگزارش مصور سه ماهه ‌و سالانه ازفعالیت های انجمن .

۱۹- شرکت درجلسات ‌ مجامع فدراسیون ، سازمان وارگان های مرتبط با انجمن.

۲۰- برگزاری جلسات گردهمائی ‌ مجامع سراسری ‌و سالانه با حضوراعضاء هیات رئیسه ،کمیته های زیرمجموعه ،مسئولین کمیته های استانی و اعضاء انجمن.

۲۱- طراحی و ایجاد سایت اینترنتی انجمن.

۲۲- هماهنگی وتعامل با حامیان مالی وشرکای تجاری، سازمان ها وارگان ها به منظور تامین منابع مالی و مادی انجمن .

۲۳- برآورد اعتبارات مورد نیاز ، جهت اجرای فعالیت ها و برنامه های انجمن و پیش‌بینی منابع مالی، جهت اجرای آن.

۲۴- برگزاری مسابقات ‌در رده های مختلف سنی در کشور.

۲۵- تهیه وتنظیم تقویم اجرایی سالانه ( آموزش ، اردو ،تور، مسابقات فرهنگی، پژوهش ، برون مرزی و…).

۲۶- هماهنگی و همکاری سازنده با فدراسیون ، کمیته های زیرمجموعه هیات ها و کمیته های تحت پوشش انجمن دراستان ها.

۲۷- کمک های اجرایی و فنی به فدراسیون در اجرای همایش ها ، مسابقات ، جشنواره ها و دوره های آموزشی .

۲۸- تهیه ، تنظیم ونگهداری کلیه اسناد و مدارک اداری و مالی انجمن.

توضیحات:

الف:انجمن گردشگری ورزشی، می بایست کلیه برنامه ها وفعالیت های خود را با هماهنگی و بر طبق قوانین و مصوبات فدراسیون ورزش های همگانی انجام دهد.

ب: کلیه فعالیت های انجمن ، درسطح استان ها توسط ( تحت نظارت اداره کل ورزش و جوانان ،هیات ورزش های همگانی ) انجام می پذیرد.

در باره اصفهان

استان اصفهان با مساحت ۱۰۷۰۴۵ کیلومتر مربع ( معادل ۶/۵۷ درصد از مساحت کشور) بین ۳۰ درجه و ۴۲ دقیقه تا ۳۴ درجه و ۲۷ دقیقه عرض شمالی و ۴۹ درجه و ۳۸ دقیقه تا ۵۵ درجه و ۳۲ دقیقه طول شرقی در بخش مرکزی ایران در جلگه ای حاصلخیز و پربرکت واقع شده و به طور خلاصه می توان گفت اکثر شهرها و روستاهای آن حاصل جریان زاینده رود است . شکل استان از لحاظ گسترش در امتداد طول و عرض جغرافیایی به گونه ای است که میانگین طول آن ۵۳۲/۵ کیلومتر و عرض استان برابر با ۴۰۵ کیلومتر می‌باشد .

استان اصفهان از شمال به استان‌های مرکزی ، قم و سمنان ، از جنوب به استان‌های فارس و کهگیلویه و بویراحمد ، از مشرق به استان‌های یزد و خراسان و از غرب به استان‌های لرستان و چهارمحال و بختیاری محدود می شود .

آثار معماری ارزشمندی که از ادوار مختلف تاریخ اصفهان بر جای مانده است در زمره عالی ترین و کم نظیرترین آفرینش های جهان به شمار می‌روند . رمز و راز شکوه جاودانه فرهنگ و تمدن اصفهان را ازیک سو باید در پیشینه تاریخی و خلق آثار شگفت انگیز معماری و شهرسازی و نیز هنرهای زیبایی جستجو کرد که هر یک از آن ها همچون فانوسی در گذرگاه تاریخ این مرزو بوم می درخشیده و هیچگاه در برابر تندباد حوادث تاریخی خاموش نشده اند و از سوی دیگر اینچنین اعتلای ماندگاری را باید مولود مساعد بودن موقعیت تاریخی ، اقلیمی و فرهنگی خطه پهناور استان اصفهان دانست که این شهر در مرکزیت آن واقع شده است .

مهمترین فرصت ها و قابلیت های استان اصفهان:

– موقعیت مکانی ویژه استان (قرار گرفتن استان در مرکز کشور و در مسیر راه های ترانزیتی شمال-جنوب و شرق- غرب و همجواری با ۹ استان ).

– استان اصفهان در مرکز ثقل حمل و نقل کشور قرارداشته و سالیانه باحدود ۱۳درصد از سهم حمل و نقل بار دارای بارنامه صادره کشور و با حدود ۲۰ میلیون نفر مسافر حمل و نقل با صورت وضعیت به ترتیب رتبه های اول و سوم را در سطح کشور دارد.

– وجود پتانسیل های قوی کارآفرینی رو به رشد.

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...